Kiki van Numado
(Hd-a hart-0)

Napoleon the fifth Element
(Hd-a Hart-0 spondylose 0

27 mei 2015

Precies 9 weken na de eerste dekking heeft Kiki haar pups gekregen. Het was een vlotte bevalling, het zijn 3 teefjes (waarvan 2 wit) en 1 reutje. Kiki zorgt goed voor haar pups en deze doen het heel goed.

D-nest

..

30 mei 2015

Vandaag de pups van Kiki gezien (Kiki heeft haar nestje bij Jan en Sjannie van Numado). Zij en haar pups doen het geweldig goed, ze heeft voldoende melk en de pups weten deze te vinden. Jan heeft haar heel goed door de bevalling geleid en Sjannie verwent haar met o.a. vers vlees.

Dieke

Doortje

Dolce Vita

Durk

13 juni 2015

De pups zijn nu 2,5 week en groeien als kool. Isis is een fantastische moeder voor haar pups en houdt ons goed in de gaten als wij 1 van haar pups even bij haar vandaan halen om van dichtbij te bewonderen. De gele teef (Dolce Vita) gaat naar Jan en Sjannie, de gele reu (Durk) blijft bij ons wonen. Het witte teefje Doortje gaat naar Monique Stokman en Frans van Lenten uit Stellendam. Het andere witte teefje hebben we helaas moeten laten inslapen omdat zij doof bleek te zijn.

7 juli 2015

De  pups zijn flink gegroeid en hebben een nieuwe hobby ontdekt: naast drinken bij Kiki kun je ook lekker eten met die bekjes.

18 juli 2015

Het is al weer tijd om afscheid te nemen van Jan en Sjan, een betere start kun je in je puppyleven niet krijgen. De pups gaan vandaag naar hun baasjes, hier start een nieuwe fase van hun boxerleven. Geniet er van!