Kiki van Numado
(Hd-a hart-0)

Hugo van Vonabox
(Hd-a Hart-0 spondylose vrij

E-nest

..

23 mei 2017

De Pups van Kiki zijn geboren!

Na een onrustige maandagnacht is Kiki dinsdag gestart met de bevalling. Nadat de eerste twee pups thuis waren geboren kwam de placenta niet mee en zijn we met moeder en pups snel naar de dierenarts gegaan. Daar aangekomen bleek dat de rest niet via de natuurlijke weg zou komen en is Kiki onder het mes gegaan. Het resultaat is 1 gele reu (Enzo) en 2 gele teefjes (Elke en Elsa).

 Laatste inspectie van de kraamkamer.

Net terug van de dierenarts,
lekker bijkomen met mijn kroost.

28 mei 2017

Het gaat goed met Kiki en de pups. Kiki hersteld goed van de operatie en gedraagt zich als een fantastische moeder. De eerste dagen moesten de pups steeds bij haar in de buurt blijven en heeft ze ze vaak in de bek gehad om te verplaatsen. De melkproductie is lekker op gang gekomen en de pups groeien er goed van. De eerste “pasfoto’s” zijn gemaakt, de komende tijd volgen er meer.

 Elsa

 Enzo

 Elke

Even voorstellen aan ons knappe drietal:

6 juni 2017

Het drietal is nu 2 weken en al lekker gegroeid. Ze hebben de oogjes open en beginnen voorzichtig hun eerste stapjes te zetten. Het beginnen al echte boxertjes te worden. Ook met Kiki is lekker hersteld van haar operatie en de hechtingen zijn verwijderd. Kiki waakt als een fantastische moeder over haar kids. Hieronder nieuwe pasfoto’s van de drie. Binnenkort volgen de actiefoto’s.

16 juni 2017

Na de moedermelk is het  tijd voor eten dat door een ander wordt voorgeschoteld. Dat is altijd wennen en als Kiki er is heeft haar melk nog altijd de voorkeur. Het zijn nu echte hondjes en boxertjes aan het worden, inclusief spelen en grommen met/naar elkaar. Na al deze inspannende bezigheden is het lekker uitbuiken met elkaar.

17 juni 2017

Ook het lopen gaat met sprongen vooruit. Het grote spelen kan vanaf nu gaan beginnen!

24 juni 2017

Spelen wordt steeds leuker en ze willen wel verder dan de puppyren. Kiki neemt nu meer haar rust en kijkt toe (ook buiten de ren).

5 juli 2017

Het is mooi weer buiten, tijd voor ons om ook eens verder te kijken dan onze pupyren. Dat was toch wel heel leuk, moeten we vaker doen.

9 juli 2017

Vandaag is het tijd om het hondenplein te verkennen. Daar liggen leuke speeltjes maar kun je ook spelen met blaadjes, takjes en grassprietjes.